Céges imázs-és portréfotózás

A profi céges megjelenés

Egy cég sikeréhez elengedhetetlen, hogy profi képekkel dolgozzanak. Céges imázs- és portréfotózás szolgáltatásommal ebben leszek segítségedre. Az így készült portréfotók, csoportképek, és az irodát bemutató fotók a legjobb színben tüntetik majd fel cégedet.

Megakadt cége fejlődése, stagnál a piac, vagy most kezdi?

Egyedülálló munkastílusommal mindig teljes és minden részletre kiterjedő fotózást kínálok ügyfeleimnek.
Az esetek többségében olyan embereknek készítek fotókat, akiknek szokatlan, ha egy profi fotós kamerája elé kell állniuk, így pontosan tudom, mit kell tennem, hogy ellazítsam, feloldjam bennük a feszültséget.

Kivételesen gyors leadási határidő

Időkorlát nélküli fotózás

Megelégedettségi garancia

Retusálás minden fotón

Céges imázs-és portréfotózás

A technológiai robbanás eredményeként napjainkra egyre nagyobb szerep hárul a cégek napi működésében a vizuális kommunikációra, valamint az ehhez szükséges fotós háttéranyagokra. Legyen szó új alkalmazottak felvételéről, vagy a cég vezetőinek, munkatársainak igényes bemutatásáról elengedhetetlen a tökéletes első benyomás elérése.
Több éve készítek önéletrajz fotókat, üzleti fotókat mind stúdióban, mind külső helyszínen legyen szó akár egy főről vagy egy nagyobb létszámú cégről. így szakmai tapasztalattal és magas technikai háttérrel kínálok minden kedves hozzám érkező számára professzionális megoldást. Tudom, hogyan érhetem el, hogy igazán őszinte, természetes képeket alkothassak és mindenki számára beszédes, előnyős beállításokat találjak. Sőt, speciális, a piacon egyedülálló csomagokat is kialakítottam az ilyen jellegű felkérésekhez.
Amennyiben hatékony és minőségi fotókra van szükséged céljaid eléréséhez önéletrajzodban, céges weboldaladon, üzleti katalógusokban, prospektusokban, reklámkiadványokban, bízd nyugodtan rám magad. De örömmel készítem el előnyös, igényes szakmai felvételeidet akkor is, ha szeretnéd, hogy portréfotóidat látva később emlékeznének Rád, csapatod tagjaira.
Önéletrajz vagy üzleti fotózást a hét bármely napján, hétfőtől-vasárnapig vállalok!

Vajon minden szempontból jók cége képei!

ÜZLETI PORTRÉ

A megnyerő portré mára elengedhetetlenné vált az üzleti világban. Személyesen megjelenve képviselhető a cég megjelenése.

TERMÉK FOTÓZÁS

Stúdiómban vagy az Ön telephelyén szinte minden meg tudok oldani, amit egy termék fotózás igényel. A grafikusok által legtöbbet kért körberajzolható teljesen fehér háttér, illetve a kreatív beállítású képek elkészítésében nagy gyakorlatom van.

RENDEZVÉNY FOTÓZÁS

Percről percre követve az eseményeket, remek hangulatú képekkel tudnak kommunikálni a partnerek és munkatársaik felé, ami cég javát fogja szolgálni.

IMÁZS FOTÓZÁS

Megjelenés, arculat, forma, márka, brand és kisugárzás. Képeimmel célom, hogy az adott vállaltról, termékről vagy szolgáltatásról az emberekben kialakult képet pozitívan befolyásoljam.

Ajánlatkérés

Amennyiben kérdésed van, az alábbi telefonszámon, illetve a lenti mezők kitöltésével veheted fel velem a kapcsolatot.
06/30 902 0803

Fotózás és videó forgatás

Az online marketing egyik alap hibája, hogy sokan csak szövegesen kommunikálnak, pedig a fotókkal sokkal nagyobb figyelmet és nézettséget érhetünk el, mint egy hosszú szöveggel. Ezért is tartja a mondás, hogy egy kép többet mond ezer szónál.

Reklám videó

Termékeidet a legkönyebben egy videóval tudod eladni. Egyszerűen bemutathatod benne pozitívumait, és sokkal több csatornán tudod hirdetni, mint ha csak szövegekkel és képekkel dolgoznál.

Termékfotózás

Egy terméket sokkal könnyebb eladni, ha jó fotó készül róla, ezért ajánlom minden webshop tulajdonosnaknak, hogy profi fotóssal készítesse el a termékei fotóját, hiszen sokkal több vásárlást fog ez generálni, és a befektetett összeg nagyon hamar megtérül.

Videó forgatás

Ha egy új szolgáltatást dobtál a piacra, akkor a videó a legjobb módja, hogy bemutasd azt. Ne untasd az ügyfeleidet hosszú szövegekkel, mond el egy 1-2 perces videóban, mit is tudsz nekik nyújtani. Sőt akár ezt a saját Youtube csatornádon is megoszthatod, így mégtöbben rád találnak majd.

Minden képnek ereje van!
Adjon több energiát cégének!

Egy remek megoldás lehet az előre lépesre, ha cégéről, vagy akár saját magukról készítettnek magabiztos fotókat. Egy bizalomébresztő fotó többet ér, mint sokoldalnyi szöveg a weboldalon. Hiszen mit vesznek először észre? Imázs építőek az exkluzív fotók készíttetése, cége bemutatására, főleg, ha csak egyszemélyes mikró vállalkozása van, szinte elmei erejű. Megannyi marketing cég támogathat az üzlet beindításában, fejlesztésében, de viszonylag kevesen írják meg, hogy a fotóknak nagy értékük van a weboldalon, illetve a katalógusokban. Húsba vágó eredménytelenséggel jár a jellegtelen, szürke képek sokasága.

ÁTLAGOS KÉPSZÁM EGY WEBOLDALON

%

POZITÍV VISSZAJELZÉSEINK ARÁNYA

%

VISSZATÉRŐ ÜZLETFELEINK ARÁNYA

%

KKV-K KÖZÖTT A SZOLGÁLTATÓK ARÁNYA

%

© Copyright 2018 www.szalaicsaba.hu - Minden jog fentartva!