Fotókönyv

Érzelemmel teli képek méltó helyen

A fotókönyvben nemcsak egyszerűen, gyorsan és olcsón helyezheti el képeit, de kreativitása előtt is új lehetőségek nyílnak. A fotókönyv oldalaiba írhat szövegeket, képaláírásokat is, a képeket megvághatja, részleteket nagyíthat ki úgy, hogy az elkészült oldal minden esetben arányos és helyesen tördelt lesz.

Hordozók, amiken méltó módon őrizhetitek, nézegethetitek a fotóitokat.

AZ ÉN FELADATOM, HOGY GYÖNYÖRŰ KÉPEKET KÉSZÍTSEK A BOLDOGSÁGOTOKRÓL, A TI DOLGOTOK CSUPÁN ÜNNEPELNI ÉS ÉLVEZNI MINDEN PILLANATÁT.

PENDRIVE

Egy letisztult formatervű pendrive kézzel készített, fotótokkal ellátot pendrive tokban önmagában is szép és személyes emlék az esküvőtökről.

FINE ART ALBUM

Speciális papír több mint 100 éves színtartással a legszebb fotókért. Egyedi fényképes, textil, vagy olasz bőr borítás az exkluzív megjelenésért.

VÁSZONNYOMATOK

A papírképek, albumok, nyomatok kézzelfoghatóságuk miatt kiemelik az esküvői fotóitokat a hétköznapok digitális fotóiból.

Mi az a fotókönyv?

Tartós, és igazán minőségi megoldás képei megőrzésére. Egy fotókönyv képes mindarra, amit egy hagyományos fotóalbum nem tud nyújtani. Készítésekor képeink szabadon vághatók, javíthatók, az oldalakra bárhol feliratokat helyezhetünk el. Nem kell megadott klisékhez ragaszkodnunk, a képeket minden oldalon az oda válogatott képek méretéhez jellegéhez legjobban illeszkedő módon helyezhetjük el.

A fotókönyv a digitális képeknek új értelmet ad

Időt és pénzt takarít meg a képek rendszerezésével úgy, hogy bármikor elővehető és felidézhető emlékeket kap. A számítógépen tárolt adatok bármikor elveszhetnek, vagy akár véletlenül is le lehet őket törölni. Egy fotókönyv mindig az ön elképzelései szerint készül el, és az Ön emlékeivel lesz tele.

Ajánlatkérés

Amennyiben kérdésed van, az alábbi telefonszámon, illetve a lenti mezők kitöltésével veheted fel velem a kapcsolatot.
06/30 902 0803

Exkluzív fotókönyvek teljes előkészítését és komplett kivitelezését biztosítjuk Önnek. A fotókönyv belső részét KODAK ENDURA PREMIER professzionális fotópapíron klasszikus RA-4 eljárással készült fényképek alkotják, melyeknek felülete lehet fényes, matt, selyemfényű vagy metallic. Ez a professzionális fotópapír akár 150 évre szavatolja a legmagasabb vizuális minőséget.
A fotókönyvek digitális levilágítással készülnek 640 dpi felbontásban. A fotókönyv belső lapjai speciális UV védelemmel vannak ellátva, amely meggátolja az oldalak összetapadását, ha folyadékkal érintkeznének. A fotókönyveket különböző méretekben választhatja meg, lehetnek hagyományos négyzet alakúak, vagy akár panorámaszerűek is. A fotókönyv maximális mérete nyitott állapotban elérheti a 40 x 100 cm-t is. A szabadalmaztatott gyártási eljárásnak köszönhetően a kinyitott könyv lapjai teljesen sima, egységes felületet képeznek, középen bármilyen megszakítás nélkül. A fotókönyv sarkai lehetnek klasszikusan szögletesek vagy pedig legömbölyítettek. A fotókönyv borítását és típusát többféle eredeti olasz bőrből vagy rengeteg fajta öko-bőrből és különböző art anyagmintából választhatja meg, sőt, ezek kombinációiból teljesen egyedi borítás is kialakítható. A borítás vakdombornyomással, vagy akár hímzéssel is egyénivé tehető. Az igényes ügyfelek számára a fotókönyv éleit arany vagy ezüst bevonattal is elláthatjuk. A fotókönyvhöz csomagolásképp masszív fából készült, luxus kivitelű, bársonyos bélésű tokot kínálunk, amely tökéletes kiegészítője lesz az Ön fotókönyvének. Az összes fotókönyv, a borítások és luxus kivitelű tokok kézzel készülnek, maximális hangsúlyt fektetve a legmagasabb minőségre.

© Copyright 2018 www.szalaicsaba.hu - Minden jog fentartva!