Iskolai és óvodai fotózás

Vessünk véget a sablonszerű, régimódi ovi fotóknak!

Az ovifotózás az, ami fel tud rázni mindenből. Sok-sok pici gyerek és abban a korban vannak, hogy dumálnak-dumálnak, de még ártatlanul szépek és ami a legcsodásabb, hogy fantasztikusan őszinték.

Szükség lenne néhány fotóra az osztályról, vagy ovis csoportról, de nincs, aki elkészítse? 

Iskolák, óvodák számára nyújtott fotós szolgáltatásom a megfelelő választás.
Mobil műtermemmel stúdió körülményeket tudok biztosítani, akár egy osztályteremben is. Legyen bármilyen alkalom (karácsony, húsvét, anyák napja, ballagás, első osztályos lettem), mindig készséggel állok rendelkezésetekre!  

Professzionális műtermi körülmények

Laza hangulatú fotózás

Profi retus

100%-os elégedettségi garancia

Legyen ez a nap a gyerekeké, érezzék jól magukat és szülessenek róluk olyan képek, amit büszkén mutogatnak szüleik!

A hagyományos óvodai fotózás ma már erősen idejétmúlt: a fotósok futószalagszerűen kattogtatják a fényképezőt, a gyerekek feszengenek abban az 1-2 percben, ami rájuk jut, az eredmény pedig legtöbbször a tipikus, egy kaptafára készült ovi fotó. Nem is csoda, hogy sok óvoda és szülő már csak rutinból, de nem túl nagy örömmel veszi igénybe ezt a szolgáltatást. De miért is kellene itt leragadni, ha az óvodai fotózás történhet egészen másképp is?
Én az élménydús és minőségi óvodai fotózás mellett tettem le a voksom. Az alábbi módszereknek köszönhetően ötletes, szinte műtermi minőségű, és a kicsik egyéniségét bemutató ovi fotók készülnek: 
Az óvodai fotózásra egész kis kelléktárat viszünk magunkkal, sokféle kiegészítőket: vintage fapad, kalapok, sálak, bőröndök, virágok, csipke ernyők, vagány bőr dzsekik közül választhatnak a gyerekek, többek között ennek köszönhető az ovi fotóink nagy változatossága. 
Az óvodai fotózás során gyakorlatilag műtermi minőségű fényképek születnek, a fényképezőgép mellett műtermi felszereléseket is visszek magamal.
Szolgáltatásom egyaránt ajánlom óvodáknak, bölcsődéknek, napköziknek, családi otthonoknak, és alsó tagozatos osztályoknak is! Ovi fotó szolgáltatásommal kapcsolatban szeretettel várom kérdéseiket, illetve megrendelésüket, kérje árajánlatomat!
Amennyiben szeretnének Karácsony hangulatú óvodai fotózást kérni, akkor kérem, ezt a lehető legkorábban jelezzék felém, mivel november - decemberben nem tudok vállalni. Az ünnepi képeket októberben szeretném elkészíteni az ovikban!

Ajánlatkérés

Amennyiben kérdésed van, az alábbi telefonszámon, illetve a lenti mezők kitöltésével veheted fel velem a kapcsolatot.
06/30 902 0803

ELÉRHETŐSÉGEK

© Copyright 2018 www.szalaicsaba.hu - Minden jog fentartva!