Portfólió készítés

Minden ember életében vannak olyan időszakok, amikor profi képeket szeretne magáról csináltatni.
Például: 

Attól függően, hogy éppen mennyi képre van szükséged, vagy mit szeretnél magadból kihozni választhatsz különféle csomagok közül.

Megbízható, minőségi munka

Kivételesen gyors leadási határidő

Fiatalos lendülettel párosuló kreativitás

Kiváló ár-érték arány

Itt és most megmutathatod Magad! Lehetsz játékos, vad, vagy visszafogott – adhatod magad, vagy játszatsz szerepet is, ha éppen ahhoz van kedved. A modell fotó, portfolió fotózás alatt azzá válhatsz, akivé, és amivé csak akarsz, mert ez csak Rólad szól – a modell fotókon 100%-ig Te lehetsz a főszereplő. Valósítsd meg álmaid egy profi fotóssal, és válj egy napra a világ közepévé, legyél különlegesen szép és ellenállhatatlan a portfolió fotózáson. Modell fotó - smink, frizura, számtalan művészi, bolondos, extrém vagy esetleg szexi beállítás, Te és a kamera. Modell fotó - most csak Te leszel a fókuszban.

Néha jó lenne fogni egy befőttes üveget, és beletuszkolni a pillanatot, hogy eltegyük a boldogságot, és a ködösebb napokon bármikor csipegethessünk belőle egy kicsit. A fénykép, ha a múltat nem is hozza vissza, örök emlék marad, és semmihez sem fogható, amikor a gyerek ballagásán előveszed a totyogós kori képeit, vagy amikor elmerengsz egy-egy saját, fiatalkori fotódon.

SZABADTÉRI FOTÓZÁS

MŰTERMI FOTÓZÁS

Ma már szinte bármelyik telefonnal jó minőségű képet lehet készíteni, de a fotózás még mindig külön szakma, így a profi fotós által készített képek még mindig összehasonlíthatatlanok azokkal, amiket a magad kedvére elkattogtatsz.

Ajánlatkérés

Amennyiben kérdésed van, az alábbi telefonszámon, illetve a lenti mezők kitöltésével veheted fel velem a kapcsolatot.
06/30 902 0803

© Copyright 2018 www.szalaicsaba.hu - Minden jog fentartva!