Tárgy fotózás

Felkelteni az érdeklődést, meggyőzni a vevőt, összetett folyamat. A webshopok, katalógusok fotói az első találkozási pontok egyike a márka és a vevő között. A feladatom nem csak egy termék megörökítése, hanem a márka köré épített filozófia, üzenet közvetítése is. Termékfotóimmal igyekszem megtenni az első lépést a kínálat és a kereslet találkozásához.

Bizonyára Ön is tudja az ember elsősorban vizuális típus. A manapság divatos, és hatékony webshopok, a régóta jól bevált katalógusok, és prospektusok hasábjain szereplő fotók nyújtják az első és legmeghatározóbb benyomást termékeiről leendő vásárlóinak. Éppen ezért szükséges, hogy tökéletes minőségű, professzionális felvételeket tudjon használni legyen szó webes megjelenésről, vagy óriásplakátról.
A tökéletesen világított és leexponált fotó önmagában nem elég, a minőség a részletekben rejlik, mely az elengedhetetlen utólagos digitális feldolgozás során jön létre.
Műtermemben, és külső helyszínen (teljes stúdió felszereléssel) állok rendelkezésére, hogy elkészítsem az Önnek legmegfelelőbb tárgy és reklámfotót, cége arculatának képeit.

Ajánlatkérés

Amennyiben kérdésed van, az alábbi telefonszámon, illetve a lenti mezők kitöltésével veheted fel velem a kapcsolatot.
06/30 902 0803

© Copyright 2018 www.szalaicsaba.hu - Minden jog fentartva!