Családi fotózás

Szeretetteljes családi képek , sok mosoly és nevetés.

Kisbabát vártok. Megszületik, Felnő. Tudod, érzed a zsigereidben: megállítanád az időt. Ezért fotózol magad is. Felötlik benned az is, de jó lenne, ha egy külső személő is megmutatná, milyenek vagytok most, hogyan éltek, hogyan szerettek. Készüljenek olyan képek, ahol mindannyian rajta vagytok. Ezért profi fotóst keresel. Körülnézel, van miből válogatni, Díszletekre bukkansz, jelmezekre, berendezett stúdiókra. Érzed, hogy te valami mást szeretnél.  
Valódibbat, igazibbat. Életszagút. De mégis szépet, amit kitehetsz a falra vagy albumba rendezhetsz.

Segítek nektek megőrizni, megmutatni a mosolyokat, az érintéseket, a fényeket, remélem, hogy sikerül apró darab művészetté alakítani a mindennapokat, azt a puszit, amit tegnap is adhattál volna, azt az ölelést, ami holnap is meg fog történni, azt a féltő mozdulatot, amivel két óra múlva újra átöltözteted a gyermeket.

A TI TÖRTÉNETETEK 24 ÓRÁBAN ELMESÉLVE

Képek vannak. Amik aztán az idők folyamán egyre értékesebbé válnak. Arra szeretnél majd emlékezni, ahogy csiklandoztátok egymást az ágyon. Ahogy a nagyobbik kicsit megőrült, a pici mindent tűrt. Vagy fordítva. Arra szeretnél majd emlékezni, ahogy nevettetek, ahogy érezted magad. Arra szeretnél majd emlékezni, hogy boldog voltál-e.
Ezt megmutatom neked. Nem az én fotóimat fogjátok látni, hanem önmagatokat. 
Ez lesz a fontos a gyerekeknek 30 év múlva. Ez lesz a fontos az unokáidnak. Vedd csak elő a nagyi fotóit! Mit látsz? Talán vissza is mennél oda. Szeretnéd megszólítani a harmincas éveiben járó nagyidat, hogy boldog volt-e. Hogy mit érzett, hogy mit látott akkor a világról, de leginkább magáról és a családjáról.
Ugye milyen jó lenne egy ilyen emléket örökül hagyni az időknek? 
Akkor is, ha utálod, ha fotóznak. Tudom. Én is így vagyok ezzel. De tudod mit? Észre sem fogod venni. Azt fogod érezni, hogy régi jó barátként érkezem. Akinek elmondhatsz bármit. Akinek engeded megmutatni az arcodat. Az igazit. A babádat fogod ölelni. Vele fogtok játszani. Ez a gyönyörű érzés lesz az arcodon.

Ébredés előtt érkezem és onnantól végigkísérem a napotokat egészen az esti altatásig

Bármilyen program belefűzhető, én oda megyek, ahol ti vagytok

Az összes leválogatott képet megkapjátok emailben vagy pendrive-on

Alap családi csomag

15.000 Ft

PER ÓRA
 • 100%-os elégedettségi garancia
 • 1 óra fotózás
 • Fotózás nálatok vagy a szabadban
 • Átöltözési lehetőség
 • 10 db nagyfelbontású digitális fotó

Extra családi csomag

25.000 Ft

PER ALKALOM
 • 100%-os elégedettségi garancia
 • Sietség nélkül
 • Fotózás nálatok vagy a szabadban
 • Átöltözési lehetőség
 • 20 db nagyfelbontású digitális fotó

A TI TÖRTÉNETETEK 24 ÓRÁBAN

50.000 Ft

Egész napos fotózás
 • 100%-os elégedettségi garancia
 • Sietség nélkül
 • Fotózás nálatok vagy a szabadban
 • Ébredéstől egészen az esti altatásig
 • min. 40db nagyfelbontású digitális fotó

MIT TARTALMAZNAK A CSOMAGOK?

FOTÓZÁS NÁLATOK
Nem kell a hidegben, melegben a gyerekeket hurcolászni vagy izgulni, hogy éppen a kocsiban alszik el vagy meg fog-e ijedni a műterem nagy és félelmetes felszerelésétől. Én megyek hozzátok. Ráérősen, otthonosan fotózunk. Ott, ahol nektek a legkényelmesebb, mert bármikor át tudtok öltözni, tízóraizni, elvonulni olvasni, legózni, inni. Nem kell izgulni, hogyan reagálnak az idegen környezetben vagy mit csináltok, ha éppen rossz napjuk van (nem lesz:)). Én igazodom hozzátok, és nem fordítva.
Jó időben természetesen a kültéri fotózásra minden további nélkül van lehetőség. 
SIETSÉG NÉLKÜL
A fotózás kb. 1-1,5 órát tart. Részemről nincs sietés, sürgetés, viszont a gyerekek (0-tól 2-5 éves korig) 1-1,5 óra után el fognak fáradni. A helyzethez igazodunk majd, és minden pont úgy lesz jó. 

TELJES KÉPSOROZAT
Az általam legjobbnak ítélt képeket leválogatom és alap szinten retusálom. 
Hogy miért nem adom át az összes fotót? Mert hiszem, hogy az érték nem a mennyiségben rejlik. Hanem abban a 20-50-70 képben, melyek pontosan elmesélnek benneteket, melyek igazán különlegesek. Meg aztán gondolj csak bele: amikor 4-5 év múlva előveszed ezeket a képeket, nem a 300 képet szeretnéd majd látni, csak azt a néhányat, ami igazán fontos neked. Így működnek az emlékeink is, ott sem tartunk meg mindent, csak ami igazán számít.

És hogy miért nem adom át a nyers képeket? Szerencsére erről talán már 2018-ban nem is kell beszélni. Az étteremben sem a nyers alapanyagokat hozzák ki neked kosárban: azokat átformáják, átdolgozzák, és valami új csodát alkotnak belőle. A fénykép élete az exponáláskor éppen csak elkezdődik.

Ajánlatkérés

Amennyiben kérdésed van, az alábbi telefonszámon, illetve a lenti mezők kitöltésével veheted fel velem a kapcsolatot.
06/30 902 0803

RÉSZLETEK A CSALÁDI FOTÓZÁSOKRÓL

Hol készülnek a képek?
Legtöbbször a család otthonában fotózom vagy kint a természetben. Miért? Mert pont azt szeretném megőrizni nektek, ahogyan életek, amilyenek most vagytok. Ahol a legjobban érzitek magatokat: otthon, együtt. Hiszem, hogy a jó családi fotók elkészítéséhez egy olyan oldott hangulat kell, amit egy steril műteremben, lámpák, vakuk, hátterek között nem mindig lehet elérni vagy nagyon nehezen. Ezért nem fotózom kisbabákat és családokat műteremben.
Ellenben szívesen fotózlak bennetek egy játszóházi délelőtt, egy közös családi ebéd során, játszótéren, kalandparkban, kutyasétáltatás közben. Gyere, mesélj, te hogyan szeretnél majd magatokra emlékezni?  

“De a mi otthonunk nem annyira mutatós!”
– mondanád
Hidd el, nem ez a lényeg, nem lakberendezési magazinnak fotózunk, hanem nektek. Ha előveszitek majd egyszer a képeket, sokkal nagyobb szeretettel fogtok emlékezni arra a belógó játékos dobozra, a színes könyvespolcotokra, mint egy szép, de ilyen szempontból lélektelen vagy sablonos stúdióra.
Természetesen ahhoz, hogy a képek valóban szépek legyenek, igyekszem úgy komponálni, hogy a zavaró részleteket finoman elrejtsük és a hangsúlyt máshová helyezzük. A kész képeken szinte észre sem fogod venni, hol is készültek ezek, kivéve ha pont olyan, dokumentarista jellegű családi fotókat csinálunk. 

Hogyan tudtok rendelni?
A fotózás bizalmi kérdés. Nem mindegy, kit engedtek be az otthonotokba, kinek adjátok a jogot, a megtiszteltetést, hogy ezeket a gyorsan múló napokat megőrizze nektek. Ha itt az oldalon található szövegek alapján úgy érzed, megbíztok bennem, vagy ha még beszélgetnél előtte velem, keressetek bátran a +36 30 902 0803-as számom, akár egy személyes találkozásra is sort keríthetünk, ha szükségét érzitek.
Utána már csak egy nagyon fontos feladat van: egy jót mókázni :).

Hogyan kapjátok meg a képeket?
A fotózás után leválogatom a képeket és a legjobbakat retusálom, ez ~1-1,5 hetet vesz igénybe. A kész képeket (teljes méretű, nagy felbontású JPG file-ként) egy jelszóval védett galériában tudjátok megtekinteni (akár meg is mutathatjátok a rokonságnak). Ha elégedettek vagytok a képekkel, ekkor beszéljük meg, kértek-e valamelyikből naptárt és/vagy keretezett képet, esetleg képeslapot vagy fotókönyvet. Ha kértetek a képek mellé kis képeket, kereteztett képet, fotókönyvet, annak az elékszítését is ekkor beszéljük meg.

Garancia, lemondás
Családi fotózással foglalkozom. Nem jövök zavarba és nem fogok a megbeszélt árakból százalékot kérni, ha előző este lemondjátok a fotózást, mert beteg lett a gyerkőc. Ez ilyen terület, az élet része, ha ez megtörténik. Ellenben mivel elég sok munkám van és sokszor várólista is kialakul, köszönettel veszem, ha időben szóltok a tervek változásáról.
A fotózásra és a képekre 100%-os elégedettségi garanciát vállalok, ha nem tetszenek a képek, minden további nélkül lehetőségetek van ezt jelezni. Ebben az esetben vagy újra fotózunk vagy békében elbúcsúzunk.

© Copyright 2018 www.szalaicsaba.hu - Minden jog fentartva!