Website Creator

“A fényképezés szinte átalakította az egész életem, életformámmá vált. Más szemmel nézem a világot is, mióta a keresőt a szemem elé emeltem. Egy lehullott levél, egy emberi mosoly is más már számomra, mint azelőtt, mert amikor valami szépet látok, képzeletben akkor is exponálok egyet.”.

Esküvő fotózás

Ez az egyik kedvenc munkám. Látni, ahogy a pár készülődik az esküvő napján, látni az érzelmeket az arcokon, az örömkönnyeket hullató szülőket, nagyszülőket, majd az önfeledt mulatozást a lagziban, csodás érzés.
Mindezt visszaadni képekben, viszont nagy figyelmet igénylő munkát, felelősséget és gondos felkészülést igényel. Ebben a műfajban nem szabad hibázni. Itt általában nincs ismétlési lehetőség.

Műtermi és szabadtéri felvételek

Ha csak pár jó felvételt szeretnél önéletrajzhoz, vagy profilkép gyanánt.
Ha céges portrékra van szükséged, akkor is jó helyen jársz.

Keresztelők fotózása

A családi fotózások egyik legrövidebb műfaja. Kb 20 perc, de itt is, mint az esküvőnél, nem szabad hibázni.

Rendezvényfotózás

Ide tartoznak a céges rendezvények, előadások, bálok, születésnapi zsúrok, leány- és legénybúcsúk, sportrendezvények stb. fotózása.

Fine Art Albumok készítése

Legtöbbször az esküvői képekből készítek albumot, de minden fotónak méltó helyet biztosít egy ilyen album.

Iskolai- és óvodai felvételek

Szükség lenne néhány fotóra az osztályról, vagy ovis csoportról, de nincs aki elkészítse? Iskolák, óvodák számára nyújtott fotós szolgáltatásom a megfelelő választás.

Családi felvételek

Nagy öröm számomra, ha egy esküvő után –mondjuk- egy évvel, kapok egy telefont egy volt „menyasszonyomtól”, hogy baba született, és családi fotókat szeretnének.
Nagy türelmet igényel, ha babát kell fotózni. Igazi kihívás.

Tárgyfotózás

Ez az egyik legnehezebb műfaj. Úgy lefotózni valamit, hogy ha valaki ránéz, akkor a szeme ott is maradjon a képen, nagyon nehéz. Az ilyen fotózások általában céges megbízások, de készítettem már magánszemélynek is sorozatot egy-egy kedvenc tárgyról.