ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Amit megálmodtatok, Én megörökítem számotokra

Esküvői fotózásra keresel olyan fotóst, akiben megbízhatsz, mert lényeges számodra, hogy stílusos és színvonalas képek készüljenek a fotóalbumotokba? Ha eddig még sosem álltatok kamera előtt és zavarban vagytok, amikor fotóznak, akkor sem kell aggódnotok! Hasznos tippekkel és trükkökkel segítek nektek az esküvői fotózás során abban, hogyan készülhet rólatok is a legelőnyösebb fénykép. A kreatív fotózás alatt végig ötletekkel, beállításokkal inspirállak benneteket. Nem kell erőltetett pózokban feszengve állnotok. Ha képeim elnyerik a tetszésed és közel áll hozzád az esküvői fotóim képvilága, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!

Írjátok meg, mikor és hol lesz az esküvőtök és milyen programokat terveztetek! Kérjétek ajánlatomat, amelyben minden fontos kérdésre választ találtok majd! Szerződésben garantálom számotokra az esküvőtök fotózását, és foglaló ellenében tudjátok biztosítani magatoknak az időpontot. A professzionális felszereléssel készített felvételeket gondos és kifinomult utómunkával, az események hangulatához illő stílusban dolgozom ki. A lehető legrövidebb időn belül juthattok majd hozzá a több száz fotóhoz. Kérésetekre a legszebb képekből egyedi fotókönyvet szerkesztek és igény szerint előhívott papírképeket biztosítok.

Diszkrét

Bizalmatokat elnyerve az esküvőtök alatt mindvégig mellettetek leszek, és megörökítem számotokra az események valamennyi mozzanatát, a készülődéstől kezdve a lakodalommal bezárólag.

Rugalmas

Az esküvői fotózás során a zsurnaliszta képriport stílusát ötvözöm a kreatív portrékkal. Az események forgatagában különös figyelmet fordítok a legapróbb részletre is, a spontán elkapott pillanatokra, rátok és a násznépre.

Kreatív

Örömmel fogadom megkereséseteket, ha fontos nektek az esküvői fotók kifogástalan minősége, a fényképek elegáns, letisztult, egyedi stílusa és a fotós megértő és barátságos hozzáállása.

ESKÜVŐI FOTÓK ÁTADÁSA

Hordozók, amiken méltó módon őrizhetitek, nézegethetitek az esküvői fotóitokat.

PENDRIVE

Egy letisztult formatervű pendrive kézzel készített, fotótokkal ellátot pendrive tokban önmagában is szép és személyes emlék az esküvőtökről.

FINE ART ALBUM

Matt felületű speciális papír több mint 100 éves színtartással a legszebb fotókért. Egyedi fényképes, textil, vagy olasz bőr borítás az exkluzív megjelenésért.

VÁSZONNYOMATOK

A papírképek, albumok, nyomatok kézzelfoghatóságuk miatt kiemelik az esküvői fotóitokat a hétköznapok digitális fotóiból.

AJÁNLATKÉRÉS

MINI CSOMAG

40.000 Ft

 • szabadtéri / beltéri beállított képek készítése
 • szertartás fotózása, családi portrék, hangulatos pillanatképek készítése
 • Nagyfelbontású képek digitális utómunkával
 • 48 órán belül 5db retusált nagyfelbontású kép a közösségi médián történő használathoz
 • Rendelkezésreállás időtartam: 3 óra

KÖZÉP CSOMAG

99.000 Ft

 • szabadtéri / beltéri beállított képek készítése
 • szertartás fotózása, családi portrék, hangulatos pillanatképek készítése
 • fotózás a buli, lagzi, vacsora helyszínén
 • Nagyfelbontású képek digitális utómunkával, pendrive-on történő átadással
 • 48 órán belül 5db retusált nagyfelbontású kép a közösségi médián történő használathoz
 • Rendelkezésreállás időtartam: 6 óra

CSOMAG EGÉSZ NAPRA

150.000 Ft

 • Fotózás az előkészületekről
 • szabadtéri / beltéri beállított képek készítése
 • Szertartás fotózása, családi portrék, hangulatos pillanatképek készítése
 • Fotózás a buli, lagzi, vacsora helyszínén
 • Nagyfelbontású képek digitális utómunkával, pendrive-on történő átadással
 • 48 órán belül 5db retusált nagyfelbontású kép a közösségi médián történő használathoz
 • Rendelkezésreállás időtartam: 12 óra
 • INGYENES jegyesfotózás

EGYÉNI CSOMAG

Kérj árajánlatot!

 • szabadtéri / beltéri beállított képek készítése
 • Szertartás fotózása, családi portrék, hangulatos pillanatképek készítése

ÁTADOTT FOTÓK
Az összes átadásra kerülő fotón digitális utómunkát végzek. Az alap beállítások mellett, (mint pl. a kontraszt, fényerő, színek és a képkivágás) egyedi művészi hatásokat is alkalmazok, hogy a fotók valóban egyedi hangulatot és élményt adjanak vissza. Az elkészült képeket pendriveon illetve interneten keresztül adom át.
ÚTIKÖLTSÉG
Útiköltséget Veszprémben és 15km-en belül nem számítok fel, egyéb esetben az üzemanyag költség 50 Ft/km.
KÉT FOTÓS:
Ha szeretnétek az esküvőt két fotóssal, különböző szögekből fényképezzük, így biztos, hogy semmilyen fontos eseményről nem maradunk le.
FOTÓSAROK
Igazi különlegesség és meglepetés az esküvőn a fotósarok! Felállítunk a lagzi helyszínén, egy kis fotósarkot, ahol a násznépet vicces kiegészítőkkel fotózom, illetve egymást is fotózhatják! A násznép igazán élvezni fogja és nektek is megmaradnak a vicces képek! A fotósarok kiváló játék és időtöltés lehet, amikor elmentek átöltözni! 
TTD-Trash the Dress fotózás
A TTD, vagyis Trash The Dress, úgy is mondhatjuk, hogy „Tedd Tönkre a Ruhád” az esküvői fotózás speciális, kreatív ága. Honnan is származhatna, ha nem a nagy Amerikából. Lényege, hogy esküvői ruhában olyan képek készülnek a párról, melyek homlokegyenest ellentétben állnak a ruha előkelőségével és az esemény fontosságával. Ez fotózás az esküvő után történik, mert a ruhát nem valószínű, hogy máskor is fel tudjuk venni, hiszen az irányzat jellemzője, hogy az tönkre megy. A Trash the Dress fotózás másik lényeges eleme az, hogy a ruhát összekoszolják, vízbe merítsék, tönkre tegyék.
Fotókönyv
Ha szeretnétek, hogy az Esküvőtök emléke ne csak digitális formátumban maradjon meg, készítek egy fotókönyvet is számotokra. Az ár a kiválasztott fotók mennyisége és mérete függvényében változik.
Jegyesfotózás
A jegyesfotózás az esküvői fotózás egyfajta főpróbájaként is felfogható, melynek többek között az is célja, hogy az esküvő napjára már ne maradjanak kérdések a beállításokat, helyszíneket illetően. Egész napos csomag esetén INGYENES!

Szenvedélyem a fotográfia. Új embereket, új helyzeteket megismerni, minden pillanatból kihozni a maximumot. Különleges feladatnak tekintem az esküvők fotózását. Kívülállóként, de mégis barátként megörökíteni és megélni a szerelmesek Nagy Napját megtisztelő lehetőség. Ez a csoda inspirál.

© Copyright 2018 www.szalaicsaba.hu - Minden jog fentartva!